Meksikāņu zupa ar seleriju

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 2 burkāni
  • O.5 kg maltas liellpu gaļas
  • 100 g selerijas saknes
  • 300 g konservētas sarkanās pupiņas
  • Meksikāņu garšviela pēc garšas
  • Sāls pēc garšas
  • 200 g Tomātu pastas

Pagatavošana

60 min.
  1. Maltajai gaļai pievieno garšvielas un liek ledusskapī.
  2. Sagriež sīpolu un apcep uz pannas.
  3. Sarīvē burkānus un apcep.
  4. Apcep arī malto gaļu, kad tā jau apcepta, pievieno tomātu pastu un pasautē vēl aptuveni 5 min.
  5. Liek vārīties ūdeni, pievieno sīpolus un burkānus, pēc 10 min arī malto gaļu un 100g rīvētas selerijas saknes, vāra aptuveni 10 min.
  6. Tad pievieno konservāts sarkanās pupiņas, Meksikāņu garšvielu( asumu regulē pati), sāli pēc garšas, vārs vēl 5 min.
  7. Pasniedz ar krējumu un rupjmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas