Gulass ar siipoliem un tomaatiem

4 1

Sastāvdaļas

  • Apm.800g liellopa g
  • 500 g siipolu
  • 2 edk. margarina vai sviesta
  • 1 -2 kiploka daivas
  • 1 tejk. sals
  • 5 tejk. melno malto piparu
  • 1 edk. paprikas pulvera
  • 400 g galas buljona(kubins+udens)
  • 4 vid. tomati vai 7 mazi tom
  • 100 g skaba krejuma
  • Sula no 0.5 citrona(pec garshas)
  • 1 edk. kviesu miltu
  • Petersilji

Pagatavošana

90 min.
  1. Galu atkaulo(ja vajag) un sagriez apm. 2cm kubinos.Sipolus notiira, sagriez ripinjas.
  2. Katlinja uzkarse taukus un galu mazaas devaas apbrunina.
  3. Tad galas gab. liek katlaa ar udeni un pievieno sipolus,sasmalcin. kiplokus, sali un garshvielas.pielej buljonu un sautee apm. 1 h.
  4. Tomatus sagriez gabalos,pievieno galjai un turpina vaarit veel 10 min.
  5. Beigaas pievieno krejumu un citrona sulu(nepaarforseet).Meerci iebiezina ar aukstaa udenii iebiezinatiem miltiem.
  6. Paarkaisa ar petersiliem(sasmalcin.).Pasniedz ar vaaritiem kartupeliem,makaroniem vai risiem.
  7. Padoms.Citrona sulu var aizstaat ar riveetu citrona mizu.Sipolus var aizvietot ar puraviem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni