Ceptā, aukstā paprika

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg paprikas
  • Olīveļļa vai ketčups
  • Sāls, pipari (garšvielas pēc gaumes)

Pagatavošana

2 min.
  1. Papriku nomazgā, cep virs gāzes (atjklātas uguns, kamēr paliek melna), zem auksta ūdens noskalo- un apdegusī miziņa, kas ir kļuvusi melna nonāk nost ! Iztīra iekšu paprikai, sagriež šķēlēs, pievieno garšvielas un ketčupu vai eļļu (labāk likt zivjiem paredzētajos šķīvjos, jeb laiviņās- kur sķēlītes lieliski saguļās), visu šo masu leik ledusskapī uz stundu, vai divām- beigās izdodas ļoti garda uzkoda, mīksta un itkā reizē cepta!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas