Sākums > Receptes > Salāti

Kārtainie laša salāti

2008. gada 18. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Lai salāti glītāki, tos var likt formiņās un pasniegt porcionētus,
Pagatavošana
40 min
1. Sālsūdenī izvāra rīsu. Svarīgi nepārvārīt, lai tie ir irdeni. Atdzesē.
2. Kamēr vārās rīsi, mazos gabaliņos sagriež lasi un avokado.
3. Sarīvē sieru.
4. Sasmalcina dilles un sajauc tās ar krēmsieru.
5. Salatus liek kārtām: lasis, rīsi, mazliet sāls, avokado, citrona sula, krēmsiers, lasis un rīvēts siers.
Dekorē pēc ieskatiem. Ja vēlas mitrāku, virs rīsu kārtas var uzspiest nedaudz majonēzi.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu