Vistas fileja šķiņķa apvalkā

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 PORCIJAM
  • 4 vistas krūtiņas filejas
  • 1 ēd.k. olīveļļas apcepšanai
  • 1 tējk. kaltēta rozmarīna
  • Sāls asās paprikas pulveris
  • 8 plānas jēlas šķiņķa šķēles
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 sīpols
  • 3 seleriju kāti
  • 3 burkāni
  • 2 nelieli cukini
  • 1 ēd.k. tomātu biezeņa
  • 1 /8 l sausa baltvīna
  • 2 ēd.k. olīveļļas
  • 1 tējk. rīvētas citrona miziņas
  • 1 ēd.k. sakapātu pētersīļu

Pagatavošana

50 min.
  1. galu noskalojiet auksta udeni un nosusiniet. panna sakrsejiet ellu un apcepiet filejas kraukskigi brunas. pec tam nonemiet no pannas, uzkaisiet sali, rozmarinu un papriku. katru filejas gabalu ietiniet 2 skinka skeles.
  2. notiriet un sasmalciniet kiploku un sipolu. selerijas un burkanus notiriet, cukini nomazgajiet un visu sagrieziet smalkos salminos. tomatu biezeni labi sajauciet ar baltvinu.
  3. panna sakrsejiet ellu un cepiet taja sipolus, lidz tie klust zeltaini. pievienojiet kiploku un darzenus, tos apcepiet. pielejiet vina maisijumu, pievienojiet sali un papriku.
  4. filejas lieciet pie darzeniem un merena siltuma 15min turpiniet sutinat panna ar vaku. gatvas filejas lieciet uz skivjiem. darzeniem pievienojiet citrona mizinas un petersilus, lieciet uz skivjiem blakus filejai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni