Cūkgaļa garšaugu marinādē

4 1
Cūkgaļa garšaugu marinādē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 šķēle/s cūkgaļas pleca karbonādes (katra apm180g)
  • 3 timiāna zariņi
  • 1 rozmrīna zariņš
  • 1 bazilika pušķītis
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1/2 citrona
  • 6 ēd. k. olīveļļas
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

150 min.
  1. Timiānu, baziliku un rozmarīnu nomazgā, saplucina un ieliek bļodā. Pielieciet nomizotu un izspiestu ķiploku. Izspiež citrona sulu, sajauc to ar 4 ēd. k. olīveļļas un garšaugiem. Pievieno sāli un piparus.
  2. Gaļas šķēlītes citu citai līdzās novieto uz paplātes un kārtīgi salaista ar marinādi. Apsedz un atstāj uz 2-3 stundām ievilkties, tās šajā laikā apgrozot.
  3. Gaļas šķēlītes izņemiet no marinādes un nedaudz nosusina.
  4. Grila pannā sakarsē eļļu. Gaļas šķēles atkarībā no biezuma cep no abām pusēm apmēram 12-15min.

    Labu apetīti!
    Grila pannā sakarsē eļļu. Gaļas šķēles atkarībā no biezuma c...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni