Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļa garšaugu marinādē

2008. gada 15. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Garšaugos ir spēks, tie katru gaļas šķēli padara aromātisku un garšām bagātu.
Pagatavošana
150 min
1. Timiānu, baziliku un rozmarīnu nomazgā, saplucina un ieliek bļodā. Pieliek nomizotu un izspiestu ķiploku. Izspiež citrona sulu, sajauc to ar 4 ēd. k. olīveļļas un garšaugiem. Pievieno sāli un piparus.
2. Gaļas šķēlītes citu citai līdzās novieto uz paplātes un kārtīgi salaista ar marinādi. Apsedz un atstāj uz 2-3 stundām ievilkties, tās šajā laikā apgrozot.
3. Gaļas šķēlītes izņemiet no marinādes un nedaudz nosusina.
4. Grila pannā sakarsē eļļu. Gaļas šķēles atkarībā no biezuma cep no abām pusēm apmēram 12-15 min.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu