Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja karijā un ananāsos

2008. gada 14. oktobris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, liek katlā ar nedaudz eļļu sautēties.Pievieno sāli, piparus.
2. Kad vista jau gandrīz mīksta, pievieno saldo krējumu.
3. Regulāri maisot, pievieno nelielus ananāsu gabaliņus, nedaudz arī sulu no buņdžas.
4. Pievieno pusi banāna , sagrieztu ripiņās( ne resnās).
5. Pievieno pusi mazās paciņas ar karija pulveri. Tā daudzums jāpievieno pēc garšas, jo ja pārbērs par daudz, tad var būt rūgts.
6. Kādas 3 min. vēl pavāra, un kamēr banāni nav pavisam izjukuši, noņem no uguns.
7. Servē ar vārītiem rīsiem!
Uz augšu