Sindijas ābolkūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 gl miltu
  • ½-1 gl cukura
  • 4 lielas olas
  • ¼ tēj.k. kanēļa
  • Naža gals kurkums
  • Cepamais pulv
  • 4 -6 āboli
  • ½gl kokosa skaidiņu
  • Sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus notīra, sagriež kumosa lieluma gabalos.Sajauc mīklu no olām, cukura, miltiem, kurkuma, cep.pulv.. Formu ieziež ar sviestu, bagātīgi izkaisa ar kokosa skaidiņām, ieber ābolus, kurus pārkaisa ar kanēli. Skābus ābolus pārkaisa ar cukuru, ļoti saldus pārslaka ar skābu sulu( citrona, cidoniju, vai citu). Pārlej virsū mīlku. Cep vidējā karstumā gatavu. Ļauj atdzist formā. Pārkaisa ar atlikušajām skaidņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize