Picas mīkla no kefīra

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 ml kefīra
  • 1 ola
  • 1 ēd.k. majonēze
  • 1 ēd.k. skābs krējums
  • 1 tējk. soda
  • 3 -4 gl. milru
  • ½ tējk. cukura
  • Šķipsniņa sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Bļodā iesitam olu, pievienojam majonēzi, krējumu, sāli, cukuru un samaisam to visu viendabīgā masā. Tad pievienojam kefīru, tad sodu un vēlreiz samaisam. Pakāpeniski jaucam klāt miltus, lai sanāktu ne pārak cieta mīkla.
  2. Mīklu saveļam bumbā, pārklajam ar dvielīti un atstājam istabas temperatūrā uz 10-15 minūtēm.
  3. Mīklu izrullējam, liekam uz ietaukotas plāts un vairākās vietās ar dakšiņu sadurstam.
  4. Pa virsu liekam picas pildījumu pēc pašu vēlmēm, izdomas, patikas un gaumes. Cepam cepeškrāsnī, kamēr gatava, kā visas picas.

Komentāri

Lauma 2013. gada 16. augusts 15:31
Loti garšīga mīkla un pašu picu padara vnk super garšigu, ja sierā, kuru liek uz picas pierīvē kiploku. Nu ja ir kiploku cienītājs
Agate 2012. gada 23. marts 23:25
Ātri un vienkārši, taču ne manā gaumē garšas ziņā.
Gardēde 2011. gada 12. decembris 13:11
Es taisīju bez majonēzes, tagad stāv pārklāta ar dvielīti, bet varbūt varētu kādu bildīti pievienot (lai interesantāk)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti