Pikantā pelmeņu zupa

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 vidēji sīpoli
  • 2 -3 burkāni
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 1 kg pelmeņu
  • 3 buljona kubiņi
  • 600 g konservētu, smalcinātu tomātu ar zaļumiem
  • 2 l ūdens
  • 2 ēd.k. cukurs

Pagatavošana

35 min.
  1. Sīpolus ar burkāniem sagriež ripiņās un kārtīgi apcep uz pannas.
  2. Uzvāra ūdeni, pieliek aoceptos sīpolus ar burkāniem, buljona kubiņus, tomātus un pavāra apmēram 5-8 min.
  3. Liek klāt pelmeņus un vāra līdz tie gatavi.
  4. Iespiež ķiplokus.
  5. Ja ir vēlme padarīt zupu vēl asāku - var pielikt tomātu mērci.
  6. Kad zupa gatava, pieliek 2 ēdamkarotes cukura.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas