Mana ātrais ābolu pīrāgs

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 glāze miltu
  • 1 glāze cukura
  • 3 olas
  • Āboli

Pagatavošana

1 min.
  1. Cukuru saputo ar olām, līdz tas pilnīgi izšķīst. Turpinot maisīt, lēni iesijā miltus. Āboliem izņem serdi, sagriež šķēlēs un iemaisa mīklā. Lej ietaukotā veidnē un cep sakarsētā krāsnī. Sākumā temperatūrai nevajadzētu būt augstākai par 120 grādiem. Kad sacepums paceļas, temperatūru paaugstina līdz 140-150 grādiem un cep 25-30 minūtes.

Komentāri

hey 2015. gada 8. augusts 14:10
loti garsigi un leti : ) iesaku citiem izcepu uz pannas un man pat ta sanaca
mazaaa 2012. gada 9. decembris 13:11
cik daudz ābolus?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize