Cepti mazie kartupeļi ar malto gaļu tomātu mērcē

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 g mazu kartupelīšu
  • 1 mazs sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Nedaudz timiāna vai rozmarīna
  • 15 g maltas gaļas ( jebkādas)
  • 4 ēdk tomātu mērces ( vai kečupa)
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Kartupeļus ar mizu izvāra ( vāra lielāku daudzumu un pārpalikušos atstāj nākamajai dienai), nomizo, lielākos pārgriež. Sīpolu sagriež šķēlītēs vai daiviņās. Sakarsētā eļļā kartupeļus un sīpolus apcep, pārkaisa ar sasmalcinātu timiānu, izņem no pannas. Apcep sadrupinātu malto daļu, pievieno tomātu mērci, pasautē, līdz gaļa gatava, pārkaisa ar sāli, pipariem. Pievieno apceptos sīpolus un kartupeļus, un no jauna uzkarsē. Pasniedzot var pārliet ar krējumu, pārkaisīt ar atlikušo timiānu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni