Pīrāgs ar zivju pirkstiņiem

4 1
Ātri,vienkārši un garšīgi (par gaumi nestrīdās:))

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 180 g miltu
  • 100 g piena
  • 1 paciņa sausā rauga vai cepamais pulveris 1tēj./k
  • 75 g olīveļļas
  • 1 šķipsniņa sāls
  • 70 - 80 g rīvēta siera (ženēvas vai holandes)
  • 8 zivju pirkstiņi

Pagatavošana

40 min.
  1. Saliek visas sastāvdaļas uz galda. Ieslēdz cepeškrasni uz 180 grādiem.
  2. Olas sakuļ kārtīgi, lai tās daudzums dubultojas,
  3. pievieno sāli, pienu (visu laiku kuļ),
  4. nepārstājot kult pievieno eļļu, pievieno izsijātus miltus ar raugu (cepamo pulveri).
  5. Daļu siera iejauc mīklā.
  6. Veidni ieeļļo ar olīveļļu, ielej mīklu un sakārto zivju pirkstiņus (mazliet iespiežot uz iekšu), pārkaisa ar atlikušo sieru.
  7. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 25-30 min. (dažas min. pirms beigām var ieslēgt karsējumu no augšās, lai apbrūninās).
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Gunta 2016. gada 1. oktobris 13:18
Zivju pirkstiņiem ar zivīm NAV nekāda sakara. Derētu apdomāt, vai bojāt ēdienu ar tiem?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize