Drusku citāds kabacis

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 skābs zaļš abols
  • Vidējs kabacis
  • 2 sīpoli
  • 1 sarkanā paprika
  • 2 -3 tomāti
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 ēdamkarote medus
  • 3 smaržīgie pipari
  • 2 lauru lapas
  • Jūras sāls pēc garšas

Pagatavošana

35 min.
  1. Sakarsē čuguna katlu liec tajā sagrieztus pusriņķīšos sīpolus un 1 ēdamkaroti eļļas, ar atvertu vāku karsē 10 minūtes apmaisot.
  2. Sagriez papriku smalkās strēmelītēs, liec klāt sīpoliem un karsē 5 minūtes.
  3. Notīrītu kabaci, bez sēklām, sagriez smalkos kubicinos, ābolu sarīvē, tomātiem noņem miziņu un sagriez daiviņās - visu pievieno sīpoliem un paprikai. Sautē 10 minūtes zem vāka.
  4. Pievieno medu, sāli, sakapātu ķiploku, 1 ēdamkaroti eļļas un sautē vēl 5 minūtes.
  5. Pievieno lauru lapas un smaržīgos piparus, apmaisi, uzliec vāku, izslēdz uguni un ļauj ievilkties dažas minūtes.
  6. Pasniedz karstā veidā ar rīsiem, aukstā - ar maizi. Gards arī vienatnē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi