Sākums > Receptes > Zupas

Kartupeļu, sēņu zupa

2008. gada 18. septembris
Foto: Sintija Tīse
Pagatavošana
120 min
1. 1.Sagriež gaļu mazās strīpiņās
2. 2.kartupeļus nomizo sagriež
3. 3.sīpolus sagriež mazās sķēlītēs
4. 4.šampinjonēm nokasa augšējo kārtu nomizo mizu un izņem apakšu.
5. 5. lociņus smalki sagriež!
6. 1 panā ielej rapšu eļļu ielik gaļu un gaida kamēr sāk cepties un paliek balta.
7. 2. pievieno sēnes, sīpolus, tomātu pastu. cep 5 - 8 min.
8. 3 katlā ielei ūdeni sāk vārīt vārot pevieno bulionus 2 kub. 2 lauru lapas.
9. pievieno kartupeļus, visu kas bija uz panas saliek katlā
10. 4 vāra kamēr paliek mīksti kartupeļi.
11. Pasniedz: ielejot bļodiņa uzliekot mazliet krējuma pāri pārkaisot dilles.
Uz augšu