Kartupeļu, sēņu zupa

5 1

Sastāvdaļas

  • 5 Kartupeļi
  • 1 Sīpols
  • 2 lauru lapas
  • 2 bulijoni -ieteicams sēņu
  • 500 g svaigas Šampinjones
  • 15 lociņi
  • 450 g cūkgaļas
  • 2 tēj. k. tomātu pastas
  • 4 ar pus glāz. ūdens
  • Krējums pēc paša gribas

Pagatavošana

120 min.
  1. 1.Sagriež gaļu mazās strīpiņās
  2. 2.kartupeļus nomizo sagriež
  3. 3.sīpolus sagriež mazās sķēlītēs
  4. 4.šampinjonēm nokasa augšējo kārtu nomizo mizu un izņem apakšu.
  5. 5. lociņus smalki sagriež!
  6. 1 panā ielej rapšu eļļu ielik gaļu un gaida kamēr sāk cepties un paliek balta.
  7. 2. pievieno sēnes, sīpolus, tomātu pastu. cep 5 - 8 min.
  8. 3 katlā ielei ūdeni sāk vārīt vārot pevieno bulionus 2 kub. 2 lauru lapas.
  9. pievieno kartupeļus, visu kas bija uz panas saliek katlā
  10. 4 vāra kamēr paliek mīksti kartupeļi.
  11. Pasniedz: ielejot bļodiņa uzliekot mazliet krējuma pāri pārkaisot dilles.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas