Ruletīš torte

2008. gada 17. septembris
Foto: Inga Mūrniece
Pagatavošana
120 min
1. Ņem padziļu salatu trauku un pārklaj to ar pārtikas plēvi.Ruleti sagriež nelielos gabaliņos apmēram 1,5-2 cm.un noklāj ar to trauka dibenu un malas.Želatīnu uzbriedina ūdenī un izkausē ūdens peldē.(Es parasti to daru mikroviļņu krasnī)Sajauc jogurtu ar biezpienu un augļiem,pievieno vanilīnu,cukuru,pievieno klāt izkausēto želatīnu,visu sajauc.Šo pildijumu lej blodā virsū ruletītēm.Virsū liek arī sagrieztās ruletes.Uz pāris stundām liek ledusskapī.Tad šo škīvi pārgriž otrādi uz cita šķīvja un noņem partikas plēvi.Viss ļoti vienkarsa un garšīga torte sanāk.Galvenais,ka pēc izskata arī ļoti smuka.
Uz augšu