Sākums > Receptes > Uzkodas

Karstā uzkoda ar garnelēm

2008. gada 16. septembris
Foto: Marina Pitilevica
Pagatavošana
1 min
1. Izvāra garneles, noloba čaulu,sagriež gabaliņos,var arī nopirkt veikalos jau gatavas garneles iepakojumos. Rīsus izvāra irdenus. Sajauc ar garnelēm un pieliek rīvmaizi, jēlas olas, sāli un piparus.
2. Nomazgā tomātus, nogriež ziedkātiņus un šajā vietā izgriež dallu mīkstuma kopā ar sēkliņām. Tomātus piepilda ar sagatavotu pildījumu, uzliek sviesta piciņas un pildījumu pārkaisa ar sarīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī. Pasniedz tai pašā traukā, kurā tie cepušies.
3. Jālieto cieti nepārgatavojušies tomāti. Jāuzmana,lai tomāti pārāk stipri neapceptos, tāpēc tie jāliek ne pārāk karstā cepeškrāsnī.
Uz augšu