Uzkodu gurķīši savā sulā ar ķiplokiem

3 1

Sastāvdaļas

  • 3 kg nelieli gurķīši(gareniski pārgriezti 4daļās)
  • 1 gl.cukura
  • 0.5 gl.sāls
  • 1 gl.eļļas
  • 0.5 gl.etiķa 9%
  • 3 -4galv.ķiploka(saspiestas ķiplokspiedē)
  • Dilles

Pagatavošana

1 min.
  1. Visas sastāvdaļas liek emaljētā katlā uz 2st.ievilkties,periodiski apmaisot.
  2. Kad ir atdalījusies sula,gurķīšus kārto burkās vertikāli.Pārlej ar atdalījušos sulu,uzliek vāciņus un karsē līdz gurķi sāk mainīt krāsu.Aizvāko.Burciņas atdzesē apgāztas uz vāciņiem.
  3. Ja gurķīši svaigi un sulīgi,tad pārlejamās sulas vienmēr pietiek.

Komentāri

Masters 2013. gada 8. augusts 11:59
Un ko darīt, ja sulas nepietiek? Ūdeni liet?
daina 2011. gada 18. augusts 15:12
Laba recepte.Var nemt ari lielakus gurkisus.Nav ne vainas.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi