Cūkgaļa ar melnajām žāvētajām plūmēm

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas
  • Sāls, pipari
  • 500 g sīpolu
  • 200 g paprikas
  • 200 g kāpostu
  • 3 -4 tomāti (var izmantot tomātu pastu)
  • 200 g melno žāvēto plūmju
  • 200 g majonēzes
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarote kapātu pēterīļu vai diļļu

Pagatavošana

50 min.
  1. Cūkgaļu sagriež gabaliņos, pārkaisa ar sāli un pipariem. Sīpolus sagriež pusgredzenos, kāpostus sagriež lielos gabalos. Tomātus un papriku sagriež ripās.
  2. Katliņā, kas ieziests ar sviestu, liek cūkgaļas gabaliņus, uz tiem - kāpostus, sīpolus, papriku un tomātus, izmērcētas uz pusēm pārgrieztas plūmes.
  3. Samaisa majonēzi ar sasmalcinātiem ķiplokiem un zaļumiem, pārlej ēdienu ar šo mērci un sautē uz mazas uguns 40-50 minūtes, līdz gaļa mīksta.

Komentāri

Māra 2010. gada 22. aprīlis 13:38
Ļoti labs rezultāts. Var mēģināt arī ar citiem dārzeņiem - baklažaniem utt.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni