Marinētas sēnes ar sīpoliem

4 1

Sastāvdaļas

  • Sēnes
  • Sīpoli
  • Melnie pipari
  • Lauru lapas
  • Krustnagliņas
  • Etiķa esence
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Ņemiet sev vēlamo novārītu un noskalotu sēņu daudzumu un sagatavojiet marinādi ar tādu aprēķinu,lai šķidrums nosegtu visas sēnes.
  2. Marināde:emaljētā katliņā ielej ūdeni,pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus(ja kādam garšo,tad sēnes un sīpoli var būt vienādā daudzumā),pievieno pārējās garšvielas.Sāli,cukuru un etiķa esenci pievieno tik daudz,lai rastos ļoti spēcīga sāļi-saldskāba garša.Marinādi pavāra kādas 5 -10 min.,tad ber iekšā sēnes un vēl vāra min.10.Karstu pilda sterilās burciņās un aizvāko.Atdzesē apgāztas uz vāciņiem.

Komentāri

Ieteicejs ! 2010. gada 5. septembris 18:13
Sastāvdaļas : lauru lapas un Krustnagliņas ir sastāvdaļās bet instrukcijā nav minēts par šīm sastāvdaļām ludzu prātigāk rakstiet recepti !
Dace Mazureviča 2010. gada 5. septembris 16:16
Man neder teikums - ... pievieno tik daudz,lai rastos ļoti spēcīga sāļi-saldskāba garša.

Es,kā ne pārāk liels speciālists marinēšanā , nezinu, cik būtu jāliek, bet kaut ko garšīgu gribas uztaisīt.

Neaizmirstiet, ka receptes lasa arī ne tik lieli gatavot pratēji un viņiem būtu jāzin cik, tieši. Jo sīkāks apraksts, jo labāk.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi