Adžika pikantā

3 1
Adžika pikantā
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2.5 kg tomātu
  • 1 kg burkānu
  • 1 kg paprikas
  • 2-3 asie pipari (čili)
  • 1 glāze/s cukura
  • 0.5 glāze/s sāls
  • 300 g ķiploka
  • 1 glāze/s eļļas
  • 1 glāze/s etiķa 9%

Pagatavošana

60 min.
  1. Burkānus sarīvē un liek sautēties, pievieno glāzi eļļas.
  2. Kad burkāni ir pamīksti, pievienojam samaltu/sablenderētu papriku, un ķiplokus. Pavāra, tad pievieno sasmalcinātus tomātus.
  3. Un pēc brīža pievieno arī visu pārējo - cukuru un sāli, asos piparus.
  4. Pašās beigās pievieno etiķi un kārtīgi jo kārtīgi visu samaisa, uzvāra un liek burkās, kuras sterilizē un vāko ciet.

    Lai labi garšo!
    Pašās beigās pievieno etiķi un kārtīgi jo kārtīgi visu samai...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vija 2011. gada 19. augusts 08:46
Super garšīga, lieku tikai vairāk čilli piparus,lai mērce ir pikantāka.
nepid mute 2010. gada 19. augusts 16:54
5 min
Larisa 2009. gada 28. septembris 21:47
un cik ilgi sterilizē?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi