Tomāti želejā ar puraviem un sīpoliem

4 1
Tomāti želejā ar puraviem un sīpoliem
Foto: Depositphotos.com
Marinādei nepieciešamās sastāvdaļas norādītas 0,5 l burciņu tilpumam. Asumam un eksotiskākai garšai papildina ar kādu aso pirparu un timiānu.
Dārzeņu proporcijas pēc paša ieskatiem.

Sastāvdaļas

  • Tomāti
  • Puravs
  • Sīpoli
  • 1 tējk. sāls
  • 3 tējk. cukura
  • 1 tējk. etiķa esences
  • 3 tējk. želatīna
  • 5-7 pipari
  • 1 krustnagliņas

Pagatavošana

30 min.
  1. ½ l burciņā ieber dažus piparus un 1 krustnagliņu.
  2. Liek kārtās šķēlēs sagrieztus tomātus, puravus un sīpolus.
  3. Burciņas vidū ieber 1 tējk. sāls, 3 tējk. cukura. Kad burciņa piepildīta, uzlej 1 tējk. etiķa esences un 3 tējk. želatīna.
  4. Uzlej vārītu ūdeni, uzliek vāciņu un karsē 80 - 90 C temperatūrā 10 min.

    Lai labi garšo!
    Uzlej vārītu ūdeni, uzliek vāciņu un karsē 80 - 90 C tempera...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

kobra11 2016. gada 13. augusts 16:05
Viss labi un garšīgi, bet ieteiktu sagrieztus tomātus paturēt pāris stundas, lai bišķi atsulojas un kļūst elastīgāki (vairāk var salikt burciņā), pēc tam var pārliet ar suliņu. Želatīnu, sāli un cukuru labāk likt burciņai pa vidu.
Monta 2015. gada 19. augusts 14:09
Želantīnu beru karotīti buciņā pa vidu un otru pakaisu pa virsu,sanāk superīgi
inga 2014. gada 11. augusts 12:53
0,5burciņu 2`tējk. bez kaudzes želantīnu beru burciņas augšpusē,nevajag uzbriedināt to,ideāli saželē

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi