Zucchini omletē (1 cilv.)

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 300 g zucchini
  • 2 tējk. olīveļļa
  • Svaigi pētersiļi, baziliks un piparmētra
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. (šī recepte satur 323 kalorijas)
  2. Nomazgāt un sagriezt plānās ripiņās (es sarīvēju uz rīves tajā daļā, kur var iegūt šķēles) zucchini. Iebērt pannā, kur pievienot pusglāzi - glāzi ūdeni (lai nelietotu eļļu, bet var cept eļļā, taču tad kalorijas būs vairāk!) un sarkano pipariņu. Cept uz lēnas uguns maisot, kamēr gatavs, pasālīt pēc garšas un beigās noteikti pipariņu izņemt (noslegumā es zucchini ielieku sietiņā, lai notek ūdens, kas palicis un pat piespiežu ar koka dakšu, lai tas notecētu galīgi).
  3. Tikmēr sakult visas trīs olas, pievienot sāli, piparus un sīki sasmalcinātos zaļumus. Tad uzkarsēt mazākā pannā paredzēto eļļas daudzumu un uzcept divas olu pankūciņas, kurās pēcāk ietin zucchini. Izdekorēt ar tomātiem.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis