Sākums > Receptes > Zupas

Tomātu zupa ar gaļas bumbiņām

2008. gada 21. augusts
Foto: Eva Jēkabsone
Pagatavošana
60 min
1. Applaucē tomātus,un no tiem novelk ādiņu,tomātus uz lēnas uguns karsē,pa to laiku uz pannas var apcept malto gaļu, nedaudz!!!!!!,ar visām garšvielām,un protams ķiplokiem,kad sāk tomāti jukt ārā,tos ar blenderi sakuļ,pēc vajadzības lieto sāli,un cukuru,lai zupa būtu pikantāka,tai var pievienot tomātu pastu,un nedaudz adžiku,skatās pēc vēlmēm,un vajadzības,tad var sadalīt pa gabaliņiem gaļinu,veido bumbiņas,ja nesanāk,tad vienkārši tāpat ieber apcepto gaļu nedaudz pavāri un tad nogaršo,kas trūkst...un tālāk jau ,Labu appetīti...
Uz augšu