Ābolu pīrāgs ar kanēli

5 1

Sastāvdaļas

  • • 3 olas
  • • 1 glāze cukurs
  • • 2 glāzes milti
  • • 1 glāze kefīrs
  • • 0.5 tējk. soda
  • • Sāls šķips
  • • 3-5 ēd. karotes sk. krējuma
  • • Vanilīncukurs
  • • Kanēlis
  • • 5-10 āboli (pavasarī rabarberi)

Pagatavošana

60 min.
  1. Ābolus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Olas sakuļ ar cukuru pievieno miltus,kefīru,sodu,vanilīnu,sāli un vēl drusku pakuļ.
  3. Uz pannas uzber daļu no āboliem tad lej virsū mīklu, atlikušos ābolus uzkaisa pa virsu (viņi nogrimst)
  4. Tad sakuļ (vai samaisa) krējumu ar kanēli un cukuru (drusku) pārlej pāri un šauj cepeškrāsnī uz 175grādiem apm. 40min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize