Pinčers

3 1

Sastāvdaļas

  • Pamata kārta
  • 2 olas
  • 1 glāze cukurs
  • 200 gr skābs krējums
  • 2 tēj.kar. soda
  • ½ bundž. iebiezināts piens ar cukuru
  • 2 ½ glāzes milti
  • Augšējā kārta
  • ½ l skābs krējums
  • ½ l salds krējums
  • 1 glāze cukurs
  • 6 ēdamkarotes kakao
  • 300 gr lazdu rieksti
  • 300 gr rozīnes
  • Glazūra
  • 4 ēd.kar.sviests
  • 4 ēd.kar.skābs krējums
  • 4 ēd.kar.cukurs
  • 4 ēd.kar.kakao
  • 4 ēd.kar. vārīts ūdens
  • Šo izkausē, lai veidotos šokolādes masa

Pagatavošana

1 min.
  1. Kūka domāta parastajai formai ar sakniebjamo malu.
  2. No pamata kārtas sastāvdaļām izcep biskvītu un pagaida, lai atdziest.
  3. Biskvītu pārgriež horizontāli tā, lai apakšējā daļa ir 1/3 vai pat ¼ daļa. Liek uz cita šķīvja, uz kura pasniegs, vai atstāj uz tās pašas formas pamatnes.
  4. Pārējo biskvīta daļu liek lielā bļodā un saplucina gabalos. Pievieno riekstus (sagriezti uz pusēm), rozīnes un kakao. Samaisa. Pēc tam saputo saldo, skābo krējumu un cukuru. Saputoto masu samaisa ar saplucināto biskvītu un kārto uz apakšējās kārtas, pēc tam pārlej ar šokolādi!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize