Pinčers

2008. gada 7. augusts
Foto: Linda Timrota
Pagatavošana
1 min
1. Kūka domāta parastajai formai ar sakniebjamo malu.
2. No pamata kārtas sastāvdaļām izcep biskvītu un pagaida, lai atdziest.
3. Biskvītu pārgriež horizontāli tā, lai apakšējā daļa ir 1/3 vai pat ¼ daļa. Liek uz cita šķīvja, uz kura pasniegs, vai atstāj uz tās pašas formas pamatnes.
4. Pārējo biskvīta daļu liek lielā bļodā un saplucina gabalos. Pievieno riekstus (sagriezti uz pusēm), rozīnes un kakao. Samaisa. Pēc tam saputo saldo, skābo krējumu un cukuru. Saputoto masu samaisa ar saplucināto biskvītu un kārto uz apakšējās kārtas, pēc tam pārlej ar šokolādi!
Uz augšu