Sindijas kūka (ievārījuma kūka)

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 gl upeņu vai kāds cits ievārījums
  • 1 gl cukurs
  • 1 tēj.kar. soda
  • 2 gb olas
  • 1 gl skābs krējums
  • 2 gl milti

Pagatavošana

60 min.
  1. Pirmās trīs sastāvdaļas (upeņu ievārījums+soda un cukurs) sajauc un liek ledusskapī uz 15 min. Tad pievieno olas, skābo krējumu un miltus, samaisa un cep līdz gatavs! t.i. Cepu ~180 grādos un kamēr gatavs! Ieduru koka irbulīti un kad mīkla vairs nelīp klāt un kūka "lec" no malām nost, tad i gatavs!

Komentāri

Alisons 2016. gada 6. maijs 14:58
Es nezinu,jo man viņa iznāk tādā dīvainā zilā krāsā, nezinu vai tā jābūt.
Super 2015. gada 21. februāris 15:27
Labākā kūka pasaulē
stulbā Asnate 2014. gada 7. aprīlis 14:01
ņammmm cik sulīgi!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize