Asiņainā mērija (bloody mary)

3 1

Sastāvdaļas

  • 300 ml haibola glāze - parastā sulas glāze
  • 30 ml Vodka
  • Vorčesteras mērce pēc garšas
  • 120 ml tomātu sulas
  • Tobasco mērce pēc garšas
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • Seleriju sāls (pēc izvēles)

Pagatavošana

1 min.
  1. Sastāvdaļas lej kārtās vai sakrata šeikerā ar ledu un izkāš glāzē.
  2. Jāatceras, ka vispirms pievieno garšvielas, tad - vodka un visbeidzot - tomātu sula. Citrona sulu un šķēlītes var pievienot pēc izvēles. Selerijas kātiņš nav tikai dekorēšanai, to droši var apēst. Glāzi var rotāt ar sāls maliņu!

Komentāri

karlis 2011. gada 12. jūnijs 21:55
ģēnij tur citronu sulai arī jābūt :p

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni