Gailenīšu mērce ar kūpinātu gaļiņu

3 1

Sastāvdaļas

  • Gailenes
  • Kūpināta gaļiņa
  • Sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Skābs krējums
  • (vai salds krējums)
  • Olīveļļa, nedaudz sviests cepšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Apcep uz pannas smalki sagriztus sīpolus, ievieto dzīļākā pannā (var arī katliņā), tad apcep smalki sagrieztu (kubiņos) kūpinātu gaļiņu, pievieno sīpoliem, tad apcep sagrieztas gailenes, pievieno sīpoliem un gaļīņai, visu rūpīgi samaisa, pievieno sāli, piparus un pasautē kopā kādas 5 minūtes, tad pievieno krējumu un maisot uzkarsē, līdz brīdim kad tūlīt, tūlīt parādīsies burblīši. (Krējumam it kā nevajadzētu ļaut vārīties) Maisot var arī redzēt, kā mērcīte pati savelkas un paliek arvien biezāka..
  2. Labu apetīti...
  3. Ļoti labi garšo kopā, kā zināms ar vārītiem jaunajiem kartupeļiem, bet tikpat labi var izmantot , kā piedevu plānajām pankūkām!!!!

Komentāri

kristine 2010. gada 8. jūlijs 07:36
Lieliska garsa,es vel pielieku biwku dilites un nu ir super! Labu apetiti visiem!
karīna 2009. gada 10. augusts 18:28
dikti garšīga, vienīgais es neņēmu kūpināto gaļu, bet gan malto.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni