Ķiršu želejveida ievārījums

3 1
Ķiršu želejveida ievārījums
Foto: Depositphotos.com
Garša ļoti patīkama, nav ne par skābu, ne par saldu. Gatavojot , piemēram limonādi, nav jāpievieno cukurs vai citi saldinātāji. Gatavs lietošanai.

Sastāvdaļas

  • Ķirši
  • Ievārījumua cukurs (ja vēlas želeju)

Pagatavošana

30 min.
  1. Ķiršus liek katlā, maisot vāra, kamēr atdalās sula. Ja 90 grādu temperatūrā, tad apmēram 12 minūtes.
  2. Tad caur caurduri izkāš, izspaida vēl atlikušās ogas, lai visa sula iztek.
  3. Tad uz 1 kg (vai litru) sulas pievieno 800 g ievārījuma cukura un vēl apmēram 6 minūtes maisot vāra, lai cukurs izkūst.
  4. Pilda burkās, kad želeja sastingusi un atdzisusi liek virsū tīrus vāciņus. Gatavs!

    Lai labi garšo!
    Pilda burkās, kad želeja sastingusi un atdzisusi liek virsū...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

J.Celms 2012. gada 21. jūlijs 14:23
Brīnišķīgi! Lai top! Labu apetīti! Kas var būt labāks par šo! Lietosim un ilgi dzīvosim!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi