Aromātiskā zivju zupa

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg mencas
  • 12 l piena
  • 12 l ūdens
  • 100 g saldā krējuma
  • 50 g sviesta
  • 1 ēd.k miltu
  • Citronu sula
  • 1 laura lapa
  • 2 kruūsnagliņas
  • 10 melni piari
  • 10 paegļa ogas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis notīra,apslaka ar citronu sulu,apsālā sagriež 2 cm biezās šķēlēs.Sajauc pienu ar ūdeni,pievieno garšvielas( piparus paegļa ogas , iepriekš sasmalcina)Zivis uzvāra ļauj tām 10 min karsēties,tad zivis izņem, zupu izkāš caur sietu.Miltus iejau7c krējumā,iemaisa zupā,ļauj 10 min pavārīties.Pievieno sviestu.Pirms pasniegšanas zupāieliek zins gabaliņus.

Komentāri

es 2013. gada 12. janvāris 18:02
12,litri piena,12,litri ūdens?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas