Buljons ar rīsu klimpām

3 1

Sastāvdaļas

  • Glāze rīsu
  • 200 gr skāba krējuma
  • 3 olu dzeltenumi
  • 20 grputukrējuma
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgā glāzi rīsu un izvāra biezu biezputru. Biezputrai pievieno skābu krējumu izmaisa un atdzesē. Pēc tam nepārtraukti maisot, pievieno pa vienam olu dzeltenumam, sāli pēc garšas un saputotu krējumu. Kad masa kļūst bieza, no tās ar tējkaroti veido palielas klimpas un liek verdošā buljonā.
  2. Rīsu klimpas var pasniehgt kopā ar buljonu zupas šķīvī vai bļodiņā. Buljonu var pasniegt arī tasītē, bet karstās klimpas - uz atsevišķa šķīvīša.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas