Sākums > Receptes > Uzkodas

Lasis un krabis kažokā

2008. gada 18. maijs
Foto: Nataļja Silova
Pagatavošana
1 min
1. Gatavošana:
2. Vienu ančousa fileju sagriež mazos gabaliņos un samaisa ar majonēzi. Dārzeņus sarīvē rīvē un avokado mīkstumu sagriež mazos gabaliņos. Visus ingredientus atsevišķos trauciņos sajuc ar majonēzi. Pēc kā kārto slāņiem apaļā formiņā (ērtāk un parastāk var izmantot arī citu formiņu): lasis, avokado, krabju gaļa, burkāni, kartupeļi un bietes.
3. Ļaut nostāvēties ledusskapī 30 min. Izņemot uzmanīgi no formiņas izlikt uz trauka.
4. Apkārt var izgleznot ar ančousa saliktām gredzenveidā strēmelītēm, kurām pa vidu ir pusīte paipalu olas un pa virsu mazā karotīte ar melniem ikriem un lociņa gabaliņš.
Uz augšu