Turku zirnīši & vista

4 1

Sastāvdaļas

  • Vesela vista
  • Tomātu pasta ( nevis mērce, vai kečups)
  • Sīpoli
  • Turku zirnīši (konservētā veidā)
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Novāra vistu, klāt pieliekot garšvielas. Kad vista ir gatava atdala fileju,kuru sagriež nelielos gabaliņos. Katlā ielej nedaudz olīveļlas un apcep sīpolus, pēc 8 min. pievieno ēdamkaroti tomātu pastas + uzlej 100g vistas buljona un atstāj sautēties 10 min. Kad mērce ir gatava, tai virsū liek vistas fileju + aplej ar buljonu + tirku zirnīši + uzlej vēl buljonu, lai pilnībā noklāj.Atstāj sautētie 20 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni