Kartupeļu biezeņa sacepums ar gaļu

4 1

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Žāvēta gaļiņa
  • Sīpoli
  • Saldais krējums
  • Kausētais siers
  • Siers
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartpeļus novāra un taisa biezputru.
  2. Žāvēto gaļiņu, labāk tādu kur ir arī drusku speķītis, sagriež garenos, nepārāk mazos gabaliņos. Cep uz pannas kopā ar sīpoliem. Apcep zeltainus.
  3. Gaļai pievieno garšvielas, ja nepieciešams un saldo krējumu un pusi paciņas kausētā siera. Kausēto sieru var ņemt ar kādu garšu, ja labāk garšo, bet es ņemu parasto - klasisko. Cep kamēr uzmet burbuli.
  4. Ietaukotā cepamajā veidnē ielik un izlīdzina kartupeļu biezeni. Pa virsu liek sacepto gaļu. Pārkaisa ar rīvētu sieru un liek cepeškrāsnī uz 15 min. pie 200 grādiem.
  5. Ņammmm

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni