Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu biezeņa sacepums ar gaļu

2008. gada 15. maijs
Foto: Madara Burnevica
Pagatavošana
1 min
1. Kartpeļus novāra un taisa biezputru.
2. Žāvēto gaļiņu, labāk tādu kur ir arī drusku speķītis, sagriež garenos, nepārāk mazos gabaliņos. Cep uz pannas kopā ar sīpoliem. Apcep zeltainus.
3. Gaļai pievieno garšvielas, ja nepieciešams un saldo krējumu un pusi paciņas kausētā siera. Kausēto sieru var ņemt ar kādu garšu, ja labāk garšo, bet es ņemu parasto - klasisko. Cep kamēr uzmet burbuli.
4. Ietaukotā cepamajā veidnē ielik un izlīdzina kartupeļu biezeni. Pa virsu liek sacepto gaļu. Pārkaisa ar rīvētu sieru un liek cepeškrāsnī uz 15 min. pie 200 grādiem.
5. Ņammmm
Uz augšu