Briežgaļas pastēte ar anšovu mērci

4 1

Sastāvdaļas

  • Atkaulo brieža gaļu,kaulus liek verdošā ūdenī
  • Noputo,pievieno garšsaknes,sāli, piparus
  • Kadiķogas,vāra aptuveni 2 stundas.Gaļu noloba no kauliem,pieliek ķiplokus, samaļ , pieliek sviestu,buljonu, kurā vārījas gaļa
  • Saputo viendabīgā masā,liek truciņos,atdzesē ledusskapī.Pasniedz kā pastēti ,klāt var pasniegt majonēzes-anšovu mērci
  • Var izmantot jebkuru meža gaļu,,cik vien iespējams izmantoju arī kaulus, vērtīgs buljons

Pagatavošana

2 min.
  1. Pagatavošana:2,5 stundas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas