Sākums > Receptes > Salāti

Svaigie salāti ar paipalu olām

2008. gada 24. marts
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
20 min
1. * Sastāvdaļu daudzums brīvi variējams un atkarīgs no ēdāju skaita.
2. Noskalo, nosusina un saplēš svaigās salātu lapas lielā lēzenā traukā.
3. Sagriež avokado palielos gabaliņos un ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm. Un Liek traukā uz lapām.
4. Pārkaisa ar saulespuķu sēkliņas. Pievieno uz pusēm sagrieztas paipalu olas.
5. Atsevišķā traukā sajauc pāris karotes vīģu etiķa ar olīveļļu, citronu sulu un pipariem, iegūto mērci pārlej pāri salātiem.
6. Pasniedz kā atsevišķu ēdienu vai arī kā piedevu. Īpaši labi garšo ar grilētu lasi.
7. Labu apetīti!
Uz augšu