Sliņķu kāposti

2008. gada 11. augusts
Foto: Depositphotos.com
Visas sastāvdaļas ir kā, kāpostu tīteņiem, ja nav laika un tīteņi garšo šī ir īstā recepte! Var mierīgi iztikt arī bez rīsiem.
Pagatavošana
30 min
1. Ja nav novārīti rīsi, tad uzliek vārīties sālsūdenī. Pa to laiku notīra sīpolu uz burkānus. Sagriež sīpolu un ķiploku - liek cepties pannā, sarīvē burkānu. Uz uguns novieto katliņu kurā ietilptu visas sastāvdaļas, ielej nedaudz ūdeni sautēšanai. Ieber sarīvētos burkānus.
2. Pie apceptajiem sīpoliem liek malto gaļu, sālīti un piparus, un cepina, kamēr gandrīz gatava.
3. Tad sautējamā katlā pie burkāniem liek jau sagrieztus kāpostus, var griezt skaidiņās, var kubiņos. Tad pievieno sacepto malto gaļu. Pasautē, un beigās rīsus. Neaizmirstam lauru lapu. Var pievienot tomātu mērci, vai saldo krējumu, kas labāk garšo.

Labu apetīti!
Foto: Andželika
Uz augšu