Sliņķu kāposti

3 1

Sastāvdaļas

  • ½ Kāposta
  • ½ kg maltā gaļa (kāda garšo)
  • 2 -3 burkāni
  • 1 -2 sīpoli
  • 150 -200 gr novārītu rīsu
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapa

Pagatavošana

30 min.
  1. Ja nav novārīti rīsi, tad uzliek vārīties sālsūdenī. Pa to laiku notīra sīpolu uz burkānus. Sagriež sīpolu - liek cepties pannā, sarīvē burkānu. Uz uguns novieto katliņu kurā ietilptu visas sastāvdaļas, ielej nedaudz ūdeni sautēšanai.Ieber sarīvētos burkānus.
  2. Pie apceptajiem sīpoliem liek malto gaļu, sālīti un piparus, un cepina, kamēr gandrīz gatava.
  3. Tad sautējamā katlā pie burkāniem liek jau sagrieztus kāpostus, var griezt skaidiņās , var kubiņos. Tad pievieno sacepto malto gaļu. Pasautē, un beigās rīsus. Neaizmirstam lauru lapu. Var pievienot tomātu mērci, vai saldo krējumu, kas labāk garšo.
  4. Visas sastāvdaļas ir kā, kāpostu tīteņiem, ja nav laika un tīteņi garšo šī ir īstā recepte!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni