Biguzis

5 1

Sastāvdaļas

  • 50 g rudzu maizes
  • 30 g medus
  • 20 g dzērveņu
  • 25 g putukrējuma
  • 5 g cukura
  • Ūdens pēc vajadzības

Pagatavošana

30 min.
  1. Nobriedušu rudzu maizi sadrupina vai sarīvē.Dzērvenēm izspiež sulu(var ņemt arī citu sulu), to atšķaida ar uzvārītu,atdzesētu ūdeni,saldina ar medu un pārlej maizei. Kad maize šķidrumu iesūkusi, to ar saputotu krējumu izgrezno.
  2. Padoms. pašā galā uz ēdiena var uzlikt sagrieztus augļus tas kopā garšo vēl labāk.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize