Vista viduslaiku gaumē

2008. gada 9. marts
Foto: Ilze Martuseviča
Pagatavošana
1 min
1. Vistu aplej ar vīnu un ieliek uz nakti ledusskapī. Sajauc visas pildījuma sastāvdaļas un pievieno garšvielas pēc garšas. No rīta nolej no vistas vīnu un piepilda to ar sagatavoto pildījumu masu.Zem katra spārna paliek lauru lapu. Cep cepeškrāsnī apmēram 1 stundu 180 grādu temperatūrā līdz vista gatava.
2. Mērcei visas sastāvdaļas saliek blenderī un sajauc līdz veidojas viendabīga masa. Uz ļoti lēnas uguns katliņā nepārtraukti maisot silda līdz masa sāk biezēt.
3. Pasniedz vistu sagrieztā veidā. Mērci lej atsevišķā traukā.
4. Labu apetīti!:)
Uz augšu