Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tansutakgogi ( vistas fileja ) korejiešu gaumē

2008. gada 9. marts
Foto: Ilze Martuseviča
Pagatavošana
1 min
1. Vistas fileju sagriež gabaliņos ( rokas mazā pirkstiņa lielumā ). Bļodā samaisa kartupeļu cieti, olas, sāli, piparus, lai veidojas mīkla. Filejas gabaliņus apmērcē tajā un liek sakarsētā pannā, nedaudz apcep.
2. Uzkarsē pannu. Uz tās lej tomātu mērci, kas sajaukta ar ūdeni ( ūdens uz pusi vairāk ), mazdrusciņ piepilina etiķi, pieliek cukuru ( ja vēlas saldāku, cukuru liek vairāk ).Kad mērce uzkarsēta, ieber kubiciņos sagrieztu papriku, pievieno apcepto vistas fileju un ananasus.
3. Kartupeļu cieti sajauc atsevišķi ar ūdeni un pievieno mērcei, kad tā sāk vārīties.Nedaudz ļauj pavārīties, lai paliek tumīga. Labi garšo ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.
Uz augšu