Maltās gaļas mērcīte ar burkāniem, sīploliem un pienu

4 1

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa - 500g (parasti pērku cūkgaļas, bet var vienlaga kādu - pēc vēlēšanās)
  • Sīpoli - 3gb
  • Burkāni - 2gb
  • 0.5 piens - 0,5 l
  • Universālā garšviela
  • Milti - 2 ēdamkarotes

Pagatavošana

25 min.
  1. Nomizo burkānus, tos sarīvēt uz rupjākas rīves. Nomizo sīpolus, tos sagriež un sasmalcina ar nazi.
  2. Pannā ielej eļļu un liek cepties uz lēnas uguns gaļu, sīpolus un burkānus, uzliek pannai vāku. Kad ir nedaudz jau apcepušīes un pasautējušies, tad pievieno universālās garšvielas pēc garšas. Sagatavo krūzītē pienu un samaisa ar miltiem. Tad, kad viss ir gatavs uz panaas, tad lej klāt pienu. Ļauj lai uzvārās. Ļoti garšīgi kopā ar vārītiem kartupeļiem :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni