Brūnā kūka (kakao)

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 - olas
  • 1 glāze (200g) cukurs
  • 1 glāze (200g) skābais krējums
  • 1.5 glāze (300g) milti
  • 1 tējkarote vanilīncukurs
  • ½ - 1 tējkarote sodas
  • 5 tējkarotes kakao

Pagatavošana

1 min.
  1. Iesit olas bļodā, pievieno vanilīncukuru, cukuru un sodu, tad saputo ar mikseri līdz izkūst cukurs.
  2. Pēc tam pievieno skābo krējumu, lēni iemaisa miltus un kakao.
  3. Liek krāsnī un cep apmēram 10-15 min 200 grādu temperatūrā.
  4. Ātri un garšīgi ! :)

Komentāri

austra 2016. gada 7. februāris 22:25
Ļoti prasta recepte :(
Liku visu tieši kā rakstīrs,arī precīzi pēc svara ,taču tas kas no tā sanāca to par kūku nevar nosaukt ,tā drīzāk izskatijās un garšoja pēc brūnas un saldas maizes ar lieliem caurumiem.
Elīna 2015. gada 27. aprīlis 17:42
Mums tāpat sanāk laba, varbūt dēļ lauku krējuma? :)
Elena 2015. gada 27. aprīlis 11:08
Receptei, var pievienot saspaidītu banānu, riekstus un šokolādes gabaliņus, citādi garšo nedaudz pēc tādas lielas pankūkas ;D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize