Sākums > Receptes > Deserti

Kraukšķīgi cepti banāni ar riekstiem

2008. gada 6. marts
Foto: Mirdza Mirdza
Pagatavošana
1 min
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Izklāj pannu ar cepam papīru. Samaisa riekstus ar kanēli un auzu pārslām un uzber uz paliela šķīvja. Uz atsevišķa šķīvja uzlej medu. Katru banāna pusi vispirms apmērcē no visām pusēm medū, tad liek riekstu maisījumā, apviļā, līdz banāns no visām pusēm pārklāts ar maisījumu. Tad banānus liek uz cepam papīra un cep apmēram 20 minūtes, līdz banāni tikko mīksti un riekstu maisījums zeltaini brūns.
2. Pasniedz ar pārlietu jogurtu.
Uz augšu