Ceptas siermaizes lielisks variants

4 1

Sastāvdaļas

  • Divas šķēles tostermaizes vai citas sagrieztas maizes
  • Siers tāds kāds tev garšo (tradicionāli -- asais čedaras siers)
  • Dižonas tipa sinepes

Pagatavošana

10 min.
  1. Paņem divas lielu karstumu izturīgas pannas -- vienu lielāku, vienu mazāku (optimālais variants būs labās vecās čuguna pannas). Uzliec tās uz diviem plīts riņķiem, uzgriez visaugstāko liesmu un ļauj karsēties piecas minūtes (jā, piecas).
  2. Sarīvē sieru.
  3. Vienas tostermaizes vienu pusi apsmērē ar sinepēm. Uzkrauj virsū sarīvēto sieru. Uzliec otru tostermaizi.
  4. Kad abas pannas ir karsējušās piecas minūtes, noņem tās no uguns. Uzmanīgi ieliec siermaizi lielākajā pannā. Uzliec virsū mazāko pannu, lai siermaizi saspiestu. Atstāj trīs minūtes.
  5. Rezultāts: Super siermaize!

Komentāri

raivis nagla 2014. gada 30. decembris 08:21
ceptas siermaizes
Marta 2011. gada 20. aprīlis 22:18
ljoti radosi :D:D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis