Sākums > Receptes > Brokastis

Ceptas siermaizes lielisks variants

2008. gada 6. maijs
Foto: Kārlis Streips
Pagatavošana
10 min
1. Paņem divas lielu karstumu izturīgas pannas -- vienu lielāku, vienu mazāku (optimālais variants būs labās vecās čuguna pannas). Uzliec tās uz diviem plīts riņķiem, uzgriez visaugstāko liesmu un ļauj karsēties piecas minūtes (jā, piecas).
2. Sarīvē sieru.
3. Vienas tostermaizes vienu pusi apsmērē ar sinepēm. Uzkrauj virsū sarīvēto sieru. Uzliec otru tostermaizi.
4. Kad abas pannas ir karsējušās piecas minūtes, noņem tās no uguns. Uzmanīgi ieliec siermaizi lielākajā pannā. Uzliec virsū mazāko pannu, lai siermaizi saspiestu. Atstāj trīs minūtes.
5. Rezultāts: Super siermaize!
Uz augšu