"frotē" kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • Selgas cepumi
  • Dzērveņu vai brūkleņu zabte
  • Piens
  • Saldais krējums
  • Cukurs
  • Biezpiens
  • Marmelāde

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzsildi pienu.2.Paņem paplāti uz kuras uzliec cepamo papīru. Tad pamērcē cepumus siltajā pienā un uzliec pirmo kārtu.3.Tad uzsmērē zabti.4.Tad liec nākamo cepumu kārtu.Sakul saldo krējumu, pievieno cukuru un uzsmērē kārtu.5. Liec nākamo cepumukārtu. 6. Tad paņem biezpienu kuru samaisi ar putukrējumu un iemaisi arī sagrieztas marmelādes.7.Liec nākamo cepumu kārtu virs kuras liec putukrējumu.8.Liec nākamo cepumu kārtu virs kuras liec zabti un uz katra četrstūrīša liec putukrējuma pļockiņu.9. Liec leduskapī uz 20 min.
  2. LABU APETĪTI!!!:)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize