Kabači ar ķiplokiem majonēzē

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg kabači jaunie (cukīni)bez lielām sēklām
  • Majonēze 100g
  • Ķiploki pēc vajadzības
  • Sāls pēc garšas
  • Augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Kabačus sagriež 1-1.5cm biezās šķēlēs, cep sakarsētā pannā augu eļļā, īdz brūna garoziņa,
  2. Kārto katliņā, katru kārtu pārberot ar sāli, kapātiem nevis spiestiem ķiplokiem, pārlejot ar majonēzi. Kad visi kabači salikti (sastāvdaļu kvantums stipri aptuvens), liek virsū vāku un novieto kādā siltā vietā, lai visas garšas savelkas.

    Garšīgi gan silti, gan auksti, gan uz maizītes.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni