Olīvu maize

5 1

Sastāvdaļas

  • 230 g miltu
  • 4 olas
  • 100 ml olīveļļas
  • 100 ml baltvīna
  • Tējkarote cepamā pulvera
  • Sāls
  • 100 g siera Feta
  • 50 g cūkas speķa
  • 20 melnās olīvas
  • 20 zaļās olīvas

Pagatavošana

60 min.
  1. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un iesijā bļodā. Pievieno olas, eļļu, vīnu, sāli un iejauc elastīgu mīklu.
  2. Sieru un speķi sagriež mazos kubiņos un pievieno mīklai.
  3. Melnās un zaļās olīvas bez kauliņiem sasmalcina un ar karoti iecilā mīklā.
  4. Taisnstūrveida cepamo pannu ieziež ar eļļu, mīklu salej pannā un virsmu nolīdzina ar koka karoti vai lāpstiņu.
  5. Cep 180 grādu temperatūrā 35-40 min.
  6. Olīvu maize ir sātīga, pikanta, mīksta un poraina, ar to var ātri apmierināt izsalkumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti