Brieža gaļas torte

3 1

Sastāvdaļas

  • Daudzums pēc izvēles
  • Brieža gaļa sagriezta gabalos
  • Kefīrs
  • Ķiploki
  • Garšvielas medījumiem
  • Kadiķogas
  • Maize (es lieku rupjo ar graudiem), bet var likt arī ķieģelīti

Pagatavošana

1 min.
  1. Iepriekšējā vakarā gaļu ieliek kefīrā pievienojot garšvielas un ķiploku. Nākošajā dienā nomazgā, apcep un liek sautēties ar garšvielām, kamēr gatava. Pēc tam liek virtuves kombainā un sasmalcina tā, lai veidojas masa, ko var smērēt ar nazi. Lai nebūtu dikti sausa masa, pieleju škidrumu, kurā gaļa sautējās. Un tad jau tas vienkāršākais, liekam kārtām - maize, masa, maize, masa utt.
  2. Es gatavoju iepriekšējā dienā, lai savelkas visas sastāvdaļas, tad grezno un pasniedz ar vīna glāzi, marinētām sēnēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni