Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pilngraudu makaroni ar liellopa gaļu

2008. gada 6. aprīlis
Foto: Madara Prodniece
Pagatavošana
40 min
1. Pirngraudu makaronus liek vārošā ūdenī un vāra 5min. Pa virsu uzliekrozmarīnu, liellopa gaļu (nesaceptu), sagrieztus sīpolus un sakapātus ķiplokus, kā arī bambusa dzinumus. Zem vāka visu sutina apmēram 15 min. Tad uzlej linsēku eļļu, uzkaisa zaļumus, sakapātu lavandu un sutina vēl vismaz 10 min. Visu laiku jākontrolē, lai nebeidzas ūden - tam mazliet jābūt visu gatavošanas laiku. Beigās nogriež uguni un zem vāka ļauj pastāvēt 5min.Šis ēdiens vislabāk garšos, ja taisīts sutināmajā katlā ar biezu dibenu.
Uz augšu